About Us

UFO Computer Systemen is op 14 Juni 1998 opgericht door Frank Aarts met een duidelijke visie over hoe IT kan bijdragen aan bedrijven en organisaties.  UFO Computer Systemen levert ondersteuning aan bedrijven en organisaties, zodat werkprocessen en administratieve handelingen geautomatiseerd worden. Bovendien levert UFO Computer Systemen ook websites met hoge esthetische kwaliteiten, zodat bezoekers overzichtelijk en soepel uw boodschap tot zich kunnen nemen. UFO Computer Systemen biedt websites en webapplicaties aan die op maat zijn gemaakt.

Ufo_1

Bedrijfs geschiedenis

UFO Computer Systemen bestaat inmiddels al heel wat jaren! Na de start in 1998 hebben we via enkele omwegen uiteindelijk onze bestemming Nispen in 2004 bereikt. UFO staat voor service en symboliseert onze toewijding en betrokkenheid bij ICT-vraagstukken én onze klanten. Het logo symboliseert communicatieve kracht, helderheid en frisheid. Omdat wij een no-nonsense samenwerking hoog in het vaandel hebben staan, hebben we ons gevoel vormgegeven als een eenvoudige, maar veelzijdige en stabiele ovaal met een rode pijl naar de toekomst!

Het MKB als doelgroep
Vanaf het begin heeft UFO Computer Systemen bewust gekozen voor  het Midden & Klein Bedrijf als belangrijkste doelgroep. En dat is niet veranderd! Ook na 20 jaar zijn de MKB bedrijven met 2 tot 50 werkplekken nog altijd onze belangrijke en tevreden klanten. En dat is ons grootste succes, want hoe veeleisend wij zelf ook zijn, wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten het ook zijn.

Netwerk mannetje

Onze Diensten

Snel en betrouwbaar systeembeheer zonder nonsense

Voor ons is het vanzelfsprekend dat een computernetwerk altijd een bedrijfszeker systeem moet vormen. Dat kan door gebruik te maken van de juiste hard- en software combinaties en uiteraard een vakkundige installatie. De basis bestaat uit producten die goed op elkaar aansluiten en ontworpen zijn voor hun specifieke functies. Dat geldt voor hardware én software. Om die reden kiezen wij voor Microsoft softwareprodukten én Hewlett Packard en/of ASUS computersystemen. Samen vormen zij zeer stabiele systemen, die u altijd de mogelijkheid geven om te doen waar u goed in bent: zaken doen!

Vrijheid van werken, vanaf elke locatie, 24 per dag!

In een ideale situatie zijn bedrijfs gemeenschappelijke bestanden voor iedereen bereikbaar, terwijl fax, e-mail en internet via het (mobiele) netwerk worden gestuurd. Backup-processen worden centraal en automatisch geregeld en iedereen kan vanaf thuis met een pda, laptop of vaste computer contact leggen met het bedrijfsnetwerk. Via het (mobiele) internet krijgt u zelfs vanuit de gehele wereld toegang tot uw bestanden én uw applicaties. Altijd en overal toegang dus, ofwel vrijheid van werken! Flexibel, snel en veilig. Het kan. Ook voor u! Neem voor meer informatie contact met ons op!

Modern systeembeheer: op afstand!

Diverse technieken maken het mogelijk om systeembeheerstaken op afstand uit te voeren. Er hoeft dus lang niet altijd een systeembeheerder bij u langs te komen om preventieve of probleemoplossende taken aan uw computersysteem uit te voeren. Technieken waar wij uiteraard graag gebruik van maken! En dat scheelt een hoop tijd en uiteraard kosten!

Er zijn inmiddels technieken waarmee wij u binnen enkele muisklikken kunnen assisteren net alsof we naast u zitten. Deze technieken werken altijd direct en zonder problemen, zelfs als er firewalls en/of proxyservers tussen uw systeem en ons systeem aanwezig zijn.

Met ander woorden: door deze manier van werken kunnen wij u op een efficiënte en veilige manier online support bieden. Ongeacht waar uw systeem in Nederland staat.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

On-site systeembeheer

Mocht een probleem niet op afstand op te lossen zijn, of u wenst persoonlijk contact dan kan er gekozen worden voor on-site systeembeheer.
Een monteur komt naar uw bedrijf toe met een speciaal uitgevoerde auto en zal zich er voor inzetten om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen.
Denk hierbij aan hardware storingen, plaatsen van nieuwe werkplekken of hardware, opstart problemen en persoonlijk advies.

Bel of mail voor een afspraak om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bekijken.

 systeembeheer_1

Comments are closed.