Windows 7 End of Life

Ondersteuning Windows 7 loopt af per 14 januari 2020

Heeft u een pc met Windows 7 dan ontvangt u na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is voor u daarom belangrijk dat u upgrade naar een modern besturing systeem zoals Windows 10. Deze ontvangt nog wel de nieuwste updates om u en uw gegevens beter te beveiligen. Ook is de klantenservice van Microsoft niet meer beschikbaar voor technische ondersteuning voor Windows 7.

Wat kunnen wij als UFO Computer Systemen voor u doen:

Het is mogelijk om voor u, pc’s die compatible zijn met Windows 7 te upgraden naar een volledige versie van de software Windows 10.

Hiervoor hebben wij een speciale aanbieding voor een Windows 10 Pro pakket tot eind 2019 voor maar € 89,– ex btw.

Wij kunnen ook voor u de installatie van Windows 7 naar Windows 10 verzorgen, mits de hardware van de pc daar geschikt voor is. We kunnen u daarin natuurlijk van tevoren uitgebreid informeren.

Maar als u optimaal gebruik wil blijven maken van de nieuwste hardware mogelijkheden raden wij u aan om over te stappen naar een nieuwe pc met Windows 10. Wij kunnen u daarvoor geheel vrijblijvend een offerte doen toekomen.

Geïnteresseerd.. bel dan naar 06 – 53832152 of stuur een email naar info@ufocomputers.nl en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie Q&A over de beindiging van Windows 7
Of klik hier om gelijk te bestellen

Comments are closed.