UFO Support

UFO Computer Systemen Support werkt samen met het programma TeamViewer.
TeamViewer brengt binnen enkele seconden over de hele wereld een verbinding tot stand met elke Laptop, Desktop of Server. Wij kunnen op afstand uw desktop of laptop “bedienen / overnemen” alsof wij er zelf voor zitten. Uiteraard is de verbinding veilig en betrouwbaar en wordt er om een ID en wachtwoord gevraagd.

Wij krijgen toegang tot uw desktop of laptop. Dit is een veilige & betrouwbare verbinding.

Het enige dat u hoeft te doen, is het gratis UFO Support programma hieronder met de onderstaande knop te downloaden. (Klik op de afbeelding)

Of klik op onderstaande link (Teamviewer)

Installatie:

Je kunt het programma na downloaden direct starten. Installatie is niet nodig. Kies daarvoor uitvoeren. Je krijgt na acceptatie van de software (engels) en de disclaimer (Zie hiernaast) een scherm te zien met twee belangrijke waarden: Uw ID en Wachtwoord.

Verbinding maken:

Geef deze waarden door aan Frank. Hij kan met behulp van deze waarden eenmalig inloggen op uw computer. Zodra hij de gewenste handeling(en) heeft uitgevoerd, verbreekt hij de verbinding en kun je UFO Support afsluiten. Wij hebben dan geen toegang meer tot je computer.

Opnieuw verbinding maken:

Voor je eigen veiligheid en privacy gebruiken we de verstrekte gegevens eenmalig. Bij een eventuele volgende sessie herhaal je de procedure en gebruik je een nieuw wachtwoord.

Voordelen van UFO Support:

Makkelijk

Bij u hoeft niets te worden geïnstalleerd

Snelle hulp

Wij kunnen u vrijwel direct helpen

Geen bezoek aan huis

Wij verhelpen uw probleem op afstand

Gratis Download

Het UFO Support programma is gratis

Wat klanten zeggen over onze UFO Support Service
Onze Services

ICT Beheer

Veiligheid

Reparaties

Webhosting