Over UFO Computer Systemen

UFO Computer Systemen bestaat inmiddels al heel wat jaren! Na de start in 1998 hebben we via enkele omwegen uiteindelijk onze bestemming Nispen in 2004 bereikt. UFO staat voor service en symboliseert onze toewijding en betrokkenheid bij ICT-vraagstukken én onze klanten. Het logo symboliseert communicatieve kracht, helderheid en frisheid. Omdat wij een no-nonsense samenwerking hoog in het vaandel hebben staan, hebben we ons gevoel vormgegeven als een eenvoudige, maar veelzijdige en stabiele ovaal met een rode pijl naar de toekomst!

Het MKB als doelgroep
Vanaf het begin heeft UFO Computer Systemen bewust gekozen voor  het Midden & Klein Bedrijf als belangrijkste doelgroep. En dat is niet veranderd! Ook na 23 jaar zijn de MKB bedrijven met 2 tot 50 werkplekken nog altijd onze belangrijke en tevreden klanten. En dat is ons grootste succes, want hoe veeleisend wij zelf ook zijn, wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten het ook zijn.

Onze Diensten:

Snel en betrouwbaar systeembeheer zonder nonsense

Voor ons is het vanzelfsprekend dat een computernetwerk altijd een bedrijfszeker systeem moet vormen. Dat kan door gebruik te maken van de juiste hard- en software combinaties en uiteraard een vakkundige installatie. De basis bestaat uit producten die goed op elkaar aansluiten en ontworpen zijn voor hun specifieke functies. Dat geldt voor hardware én software. Om die reden kiezen wij voor Microsoft softwareprodukten én Hewlett Packard en/of ASUS computersystemen. Samen vormen zij zeer stabiele systemen, die u altijd de mogelijkheid geven om te doen waar u goed in bent: zaken doen!

Vrijheid van werken, vanaf elke locatie, 24 per dag!

In een ideale situatie zijn bedrijfs gemeenschappelijke bestanden voor iedereen bereikbaar, terwijl fax, e-mail en internet via het (mobiele) netwerk worden gestuurd. Backup-processen worden centraal en automatisch geregeld en iedereen kan vanaf thuis met een pda, laptop of vaste computer contact leggen met het bedrijfsnetwerk. Via het (mobiele) internet krijgt u zelfs vanuit de gehele wereld toegang tot uw bestanden én uw applicaties. Altijd en overal toegang dus, ofwel vrijheid van werken! Flexibel, snel en veilig. Het kan. Ook voor u! Neem voor meer informatie contact met ons op!

Modern systeembeheer: op afstand!

Diverse technieken maken het mogelijk om systeembeheerstaken op afstand uit te voeren. Er hoeft dus lang niet altijd een systeembeheerder bij u langs te komen om preventieve of probleemoplossende taken aan uw computersysteem uit te voeren. Technieken waar wij uiteraard graag gebruik van maken! En dat scheelt een hoop tijd en uiteraard kosten!

Er zijn inmiddels technieken waarmee wij u binnen enkele muisklikken kunnen assisteren net alsof we naast u zitten. Deze technieken werken altijd direct en zonder problemen, zelfs als er firewalls en/of proxyservers tussen uw systeem en ons systeem aanwezig zijn.

Met ander woorden: door deze manier van werken kunnen wij u op een efficiënte en veilige manier online support bieden. Ongeacht waar uw systeem in Nederland of elders staat.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

On-site systeembeheer

Mocht een probleem niet op afstand op te lossen zijn, of u wenst persoonlijk contact dan kan er gekozen worden voor on-site systeembeheer.
Een monteur komt naar uw bedrijf toe met een speciaal uitgevoerde auto en zal zich er voor inzetten om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen.
Denk hierbij aan hardware storingen, plaatsen van nieuwe werkplekken of hardware, opstart problemen en persoonlijk advies.

Bel of mail voor een afspraak om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bekijken.

Klant op eerste plaats

Gebruik van eersteklas onderdelen

Laat ICT het werk voor u doen

Slimme oplossingen

Wat klanten over ons zeggen:
Jessica
JessicaAardbeienbedrijf Hellemons VOF
Read More
"Reeds al jaren klant bij UFO Computers. Super bedrijf.
Wanneer je een probleem hebt wordt het binnen No Time opgelost.
Geen 9 tot 5 mentaliteit."
Gerard Beverloo
Gerard BeverlooTBG B.V.
Read More
"Al jaren onze vaste partner voor alle ICT zaken. Vakkundig, snel en altijd bereikbaar.
Onze systemen moeten namelijk altijd draaien en dan is het een zeer geruststellende gedachte om bij eventuele problemen op een professioneel en betrouwbaar bedrijf als UFO te kunnen rekenen."
Patrick Broumels
Patrick BroumelsD-Repair
Read More
"Super vakman
Verstand van zaken. Zeer snel en behulpzaam.
Erg tevreden over mijn website die Frank gemaakt heeft."
Peter van Elewout
Peter van ElewoutABC waterbeheer
Read More
"Al jaren tevreden klant bij UFO computers.
Frank is een drukke baas maar weet altijd weer tijd te vinden om je naar tevredenheid te helpen op welke wijze dan ook.
Ik ben super blij met de geweldige samenwerking en hoop dat dit nog lang mag duren."
Petra Suijkerbuijk
Petra SuijkerbuijkFeesterij 't Trefpunt
Read More
"Over alle verschillende diensten zeer tevreden, zowel ICT als ondersteuning, support, reparaties, snelle en goede service.
Zeker aan te raden."
Bert Bloemendal
Bert BloemendalCORBO Organisatie, Advies en Expertise B.V.
Read More
"Wij zijn inmiddels al weer bijna 20 jaar geleden bij UFO Computers terecht gekomen in onze zoektocht naar een leverancier die ons op alle fronten kon ondersteunen. Sindsdien verzorgt UFO voor ons alle leveringen, installatie, support en beveiliging voor onze automatisering, maar ook de hosting voor onze websites. UFO is altijd op tijd, komt de afspraken na en is bij storingen altijd bereikbaar en zorgt dan voor een snelle oplossing. Kortom, wij zijn uitermate tevreden!"
Eva Adriaansen
Eva AdriaansenBarbershop Adriaansen
Read More
"Super!, ervaring met hosting, vragen en service.
Alles werkt netjes en als ik vragen heb komt er super snel en adequaat antwoord.
Heel erg fijn."
Ine Tempelaars
Ine TempelaarsEni Administraties
Read More
"Frank heeft een goed empathisch vermogen, waardoor de producten die hij levert altijd zeer goed aansluiten bij de wensen van de klant. Met UFO Support worden de meeste problemen supersnel opgelost. Maar ook als het lastiger is, komt hij met zijn geduld en doorzettingsvermogen altijd met een goede oplossing."
Janneke Oomen
Janneke OomenHallux Voetexperts
Read More
"Wij ervaren de samenwerking met UFO Computers als heel erg prettig.
Altijd een snelle en persoonlijke service met een glimlach.
Zeker een aanbeveling!"
Onze Services

ICT Beheer

Veiligheid

Reparaties

Webhosting