Snelle hosting Servers

“Betrouwbare hosting, grenzeloze mogelijkheden”

UFO Webhosting Nederland biedt de ideale oplossing voor organisaties met kleine e-commerce- of bedrijfswebsites die flexibele groeimogelijkheden willen terwijl ze online steeds succesvoller worden.

Onze premium hostingomgevingen bieden aanzienlijk hoge snelheden, dankzij de toegewezen rekenkracht (processoren en intern geheugen), waarbij piekverbruik wordt toegestaan op basis van een fair use policy. Bovendien zijn onze omgevingen uitgerust met snelle SSD-opslagcapaciteit, wat resulteert in sneller ladende websites en een optimale gebruikerservaring.

Onze premium hostingomgevingen worden 24×7 gemonitord en gehost in betrouwbare en gecertificeerde datacenters in Nederland. Kortom, we bieden een dienst van zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Voor uw gemak hebben we een aantal standaardpakketten samengesteld die geschikt zijn voor de meeste websites en applicaties. U kunt natuurlijk elk hostingpakket gebruiken voor zowel nieuwe als bestaande domeinen. Neem voor specifieke oplossingen gerust contact met ons op; we bieden graag advies op maat.

Profiteer van onze overstapservice! We voeren de migratie van uw website binnen 48 uur uit, zodat u verzekerd bent van een snelle overstap zonder downtime.

Controleer hier of uw domeinnaam nog beschikbaar is:

Klanten Service

Snelle reacties op uw vragen en of storingen.

High performance

Onze hosting omgevingen zijn voorzien van snelle SSD-opslagcapaciteit waardoor websites sneller laden en zorgen voor een optimale gebruikerservaring.

Altijd up-to-date

Wij besteden dagelijks de grootst mogelijke zorg aan het up-to-date en veilig houden van onze premium hosting omgevingen.

Data Veiligheid

Er wordt elke dag een back-up van uw domein gemaakt, zodat bij eventuele calamiteiten snel uw website weer online staat

Webdesign

“Waar Creativiteit Samenkomt met Functionaliteit!”

Bent u op zoek naar een professionele en creatieve webdesigner om uw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te tillen? Zoek niet verder!

Bij UFO Computer Systemen bieden we op maat gemaakte webdesign oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften en visie.

Onze ervaren webdesigner combineert technische vaardigheden met artistieke flair om verbluffende websites te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook naadloos functioneren op alle apparaten.

Of het nu gaat om een eenvoudige portfolio-website, een dynamische e-commerce platform of een complexe bedrijfswebsite, wij hebben de expertise om uw ideeën tot leven te brengen.

Wat maakt ons anders? Hier zijn een paar redenen om voor UFO Computer Systemen te kiezen:

  1. Maatwerkoplossingen: Geen sjablonen of standaardontwerpen. Elk project wordt vanaf nul opgebouwd om aan uw specifieke eisen te voldoen.

  2. Responsief Ontwerp: Uw website wordt geoptimaliseerd voor weergave op alle apparaten, van desktops tot smartphones, voor een naadloze gebruikerservaring.

  3. Gebruiksvriendelijkheid: We streven ernaar om niet alleen prachtige ontwerpen te leveren, maar ook om ervoor te zorgen dat uw website gemakkelijk te navigeren is voor uw bezoekers.

  4. Krachtige Functionaliteit: Van geïntegreerde sociale media tot e-commerce-integratie, we bieden de functionaliteit die u nodig hebt om uw online doelen te bereiken.

  5. Ondersteuning en Onderhoud: Onze relatie eindigt niet zodra uw website live gaat. We bieden voortdurende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date en optimaal presteert.

Bekijk ons portfolio voor een glimp van ons werk en neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken.

Laten we samen iets buitengewoons creëren!

Volledige controle met de Direct Admin Backoffice

  • Website installeren met 1 klik (Installatron)
  • Beheer je e-mail accounts en doorsturingen of vakantie meldingen.
  • Back-ups elke nacht van alle domeinen
  • PHP-versie kiezer
  • Uitgebreide statistieken en logfiles
  • 24/7 monitoring van servers en netwerk
  • Dubbele stroomvoorziening
  • Geoptimaliseerde serverruimte
  • Meest stabiele hostingplatform

Wat klanten zeggen over onze hosting:
Eva van Amson
Eva van Amson
Van Amson Coacht
Read More
"Frank Aarts, is mijn vaste leverancier en is altijd beschikbaar voor vragen. In geval van nood staat hij mij met raad maar vooral met daad terzijde. Na veel teleurstellende ervaringen met ICT ondersteuning voel ik mij bij Frank in vertrouwde handen. Ik kan UFO Support warm aanbevelen."
Jessica
Jessica
Aardbeienbedrijf Hellemons VOF
Read More
"Reeds al jaren klant bij UFO Computers. Super bedrijf.
Wanneer je een probleem hebt wordt het binnen No Time opgelost.
Geen 9 tot 5 mentaliteit."
Gerard Beverloo
Gerard Beverloo
TBG B.V.
Read More
"Al jaren onze vaste partner voor alle ICT zaken. Vakkundig, snel en altijd bereikbaar.
Onze systemen moeten namelijk altijd draaien en dan is het een zeer geruststellende gedachte om bij eventuele problemen op een professioneel en betrouwbaar bedrijf als UFO te kunnen rekenen."
Patrick Broumels
Patrick Broumels
D-Repair
Read More
"Super vakman
Verstand van zaken. Zeer snel en behulpzaam.
Erg tevreden over mijn website die Frank gemaakt heeft."
Peter van Elewout
Peter van Elewout
ABC waterbeheer
Read More
"Al jaren tevreden klant bij UFO computers.
Frank is een drukke baas maar weet altijd weer tijd te vinden om je naar tevredenheid te helpen op welke wijze dan ook.
Ik ben super blij met de geweldige samenwerking en hoop dat dit nog lang mag duren."
Petra Suijkerbuijk
Petra Suijkerbuijk
Feesterij 't Trefpunt
Read More
"Over alle verschillende diensten zeer tevreden, zowel ICT als ondersteuning, support, reparaties, snelle en goede service.
Zeker aan te raden."
Bert Bloemendal
Bert Bloemendal
CORBO Organisatie, Advies en Expertise B.V.
Read More
"Wij zijn inmiddels al weer bijna 20 jaar geleden bij UFO Computers terecht gekomen in onze zoektocht naar een leverancier die ons op alle fronten kon ondersteunen. Sindsdien verzorgt UFO voor ons alle leveringen, installatie, support en beveiliging voor onze automatisering, maar ook de hosting voor onze websites. UFO is altijd op tijd, komt de afspraken na en is bij storingen altijd bereikbaar en zorgt dan voor een snelle oplossing. Kortom, wij zijn uitermate tevreden!"
Eva Adriaansen
Eva Adriaansen
Barbershop Adriaansen
Read More
"Super!, ervaring met hosting, vragen en service.
Alles werkt netjes en als ik vragen heb komt er super snel en adequaat antwoord.
Heel erg fijn."
Ine Tempelaars
Ine Tempelaars
Eni Administraties
Read More
"Frank heeft een goed empathisch vermogen, waardoor de producten die hij levert altijd zeer goed aansluiten bij de wensen van de klant. Met UFO Support worden de meeste problemen supersnel opgelost. Maar ook als het lastiger is, komt hij met zijn geduld en doorzettingsvermogen altijd met een goede oplossing."
Janneke Oomen
Janneke Oomen
Hallux Voetexperts
Read More
"Wij ervaren de samenwerking met UFO Computers als heel erg prettig.
Altijd een snelle en persoonlijke service met een glimlach.
Zeker een aanbeveling!"
Onze Services
ICT Beheer

ICT Beheer

Veiligheid

Reparaties

Webhosting en Design