LAPTOP EN DESKTOP REPARATIE

Start uw laptop of desktop niet meer op, heeft hij een virus of wordt hij steeds trager?

Zoekt u een bekwame en betrouwbare pc specialist voor uw computer reparatie? Een probleem met de pc kan vaak verschillende oorzaken hebben. Soms hebben de problemen te maken met de software, maar ook problemen met de hardware (onderdelen) komen vaak voor.

De specialisten van UFO Computers repareren al jaren alle voorkomende defecten aan alle merken laptops en desktops.

Voor een volledige diagnose van uw computer of laptop kunt u terecht in de professionele UFO Computers serviceshop. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en kunt u snel weer met een goed werkende computer aan de slag!

COMPUTER REINIGEN

Uw computer reinigen kan veel problemen verhelpen of voorkomen. Met computer reinigen bedoelen we het schoonmaken van de fysieke onderdelen in de behuizing van uw PC of laptop.

LAPTOP REPARATIES

Wat doe je als je laptop kapot gaat? Koop je een nieuwe of kun je de laptop nog (laten) repareren? Elk jaar komen er weer snellere modellen op de markt, maar misschien is je oude laptop nog snel genoeg. UFO Computers kan zo uw beeldscherm, accu, powerjack of adapter of toetsenbord vervangen. Ook kan eventueel het moederbord op component niveau gerepareerd worden.

HARDE SCHIJF VERVANGEN DOOR SSD

De computerspecialisten van UFO Computers werken bij voorkeur alleen nog maar met de SSD harde schijf, de modernere variant van de traditionele harde schijf. De voornaamste reden is de enorme snelheidswinst die uw computer boekt, soms tot wel 10 keer zo snel als voorheen. Een SSD upgrade is mogelijk voor vrijwel alle pc’s, laptops.

WINDOWS OPNIEUW INSTALLEREN

Windows is al decennialang het meest gebruikte besturingssysteem van pc’s en laptops. Hoewel miljoenen zakelijke en particuliere computergebruikers er dagelijks mee werken, is de software niet foutloos. Door uiteenlopende oorzaken kunnen computers traag worden en vervuild raken. Opschonen kan tijdelijk uitkomst bieden, maar in sommige gevallen wordt het beste resultaat bereikt als u Windows opnieuw en volledig schoon installeert, dus zonder overbodige extra’s. Windows opnieuw installeren is niet zonder risico’s. Om te voorkomen dat u belangrijke gegevens kwijt raakt of met een computer komt te zitten die niet meer start, is het aan te raden de herinstallatie door een expert te laten uitvoeren. Voor UFO Computers is dit dagelijks werk!


COMPUTERVIRUS VERWIJDEREN

De specialisten van UFO Computers hebben de gereedschappen en expertise om elk type virus grondig te verwijderen. Soms wordt dit gedaan door de computer met speciale software op te schonen. In andere gevallen is het nodig of verstandig om de computer opnieuw te installeren. Ook wordt altijd de beveiliging van de computer nagekeken en waar nodig geüpdatet. Uw computer loopt dus na een opfrisbeurt weer als nieuw!

Wat klanten zeggen over onze reparaties
Eva van Amson
Eva van Amson
Van Amson Coacht
Read More
"Frank Aarts, is mijn vaste leverancier en is altijd beschikbaar voor vragen. In geval van nood staat hij mij met raad maar vooral met daad terzijde. Na veel teleurstellende ervaringen met ICT ondersteuning voel ik mij bij Frank in vertrouwde handen. Ik kan UFO Support warm aanbevelen."
Jessica
Jessica
Aardbeienbedrijf Hellemons VOF
Read More
"Reeds al jaren klant bij UFO Computers. Super bedrijf.
Wanneer je een probleem hebt wordt het binnen No Time opgelost.
Geen 9 tot 5 mentaliteit."
Gerard Beverloo
Gerard Beverloo
TBG B.V.
Read More
"Al jaren onze vaste partner voor alle ICT zaken. Vakkundig, snel en altijd bereikbaar.
Onze systemen moeten namelijk altijd draaien en dan is het een zeer geruststellende gedachte om bij eventuele problemen op een professioneel en betrouwbaar bedrijf als UFO te kunnen rekenen."
Patrick Broumels
Patrick Broumels
D-Repair
Read More
"Super vakman
Verstand van zaken. Zeer snel en behulpzaam.
Erg tevreden over mijn website die Frank gemaakt heeft."
Peter van Elewout
Peter van Elewout
ABC waterbeheer
Read More
"Al jaren tevreden klant bij UFO computers.
Frank is een drukke baas maar weet altijd weer tijd te vinden om je naar tevredenheid te helpen op welke wijze dan ook.
Ik ben super blij met de geweldige samenwerking en hoop dat dit nog lang mag duren."
Petra Suijkerbuijk
Petra Suijkerbuijk
Feesterij 't Trefpunt
Read More
"Over alle verschillende diensten zeer tevreden, zowel ICT als ondersteuning, support, reparaties, snelle en goede service.
Zeker aan te raden."
Bert Bloemendal
Bert Bloemendal
CORBO Organisatie, Advies en Expertise B.V.
Read More
"Wij zijn inmiddels al weer bijna 20 jaar geleden bij UFO Computers terecht gekomen in onze zoektocht naar een leverancier die ons op alle fronten kon ondersteunen. Sindsdien verzorgt UFO voor ons alle leveringen, installatie, support en beveiliging voor onze automatisering, maar ook de hosting voor onze websites. UFO is altijd op tijd, komt de afspraken na en is bij storingen altijd bereikbaar en zorgt dan voor een snelle oplossing. Kortom, wij zijn uitermate tevreden!"
Eva Adriaansen
Eva Adriaansen
Barbershop Adriaansen
Read More
"Super!, ervaring met hosting, vragen en service.
Alles werkt netjes en als ik vragen heb komt er super snel en adequaat antwoord.
Heel erg fijn."
Ine Tempelaars
Ine Tempelaars
Eni Administraties
Read More
"Frank heeft een goed empathisch vermogen, waardoor de producten die hij levert altijd zeer goed aansluiten bij de wensen van de klant. Met UFO Support worden de meeste problemen supersnel opgelost. Maar ook als het lastiger is, komt hij met zijn geduld en doorzettingsvermogen altijd met een goede oplossing."
Janneke Oomen
Janneke Oomen
Hallux Voetexperts
Read More
"Wij ervaren de samenwerking met UFO Computers als heel erg prettig.
Altijd een snelle en persoonlijke service met een glimlach.
Zeker een aanbeveling!"
Onze Services

ICT Beheer

Veiligheid

Reparaties

Webhosting en Design