wordpress

UFO Computers biedt een Update & Security Service aan voor WordPress websites

Dit om de stabiliteit en veiligheid van WordPress websites en webshops te behartigen. Een service oorspronkelijk ontwikkeld voor onze klanten en nu ook beschikbaar voor uw WordPress website. Zo kunnen we tijdens maar ook na het afronden van een project ondersteuning bieden bij het onderhouden van uw website. .

Waarom een Update en Security Service?

Meest gebruikte CMS is WordPress! WordPress is tegenwoordig het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem of website beheer systeem) wereldwijd. 33% van alle websites wereldwijd maakt gebruik van WordPress en 56% van alle websites met een CMS is een website welke werkt op basis van het WordPress CMS. WordPress heeft sinds sinds de lancering in 2003 de wereld veroverd met haar gebruiksvriendelijke web omgeving.
Ook WordPress heeft kwetsbaarheden
Dit betekent voor een grote groep wereldwijd ook dat eventuele kwetsbaarheden in WordPress gebruikt kunnen worden voor oneerbare doeleinden. De ontwikkelaars achter WordPress zelf dringen er dan ook aan om WordPress en de uitbreidingen hierop (thema’s en plugins) up to date te houden met de laatste versies. Niet bijzonder tijdrovend, maar wel iets wat vergeten kan worden. Daarnaast is de beveiliging van WordPress nog flink te versterken op diverse vlakken.
Reden voor UFO Computers om kwaliteit te bieden
Iets waar we als UFO Computers graag onze dienstverlening op inrichten, om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken om online impact te creëren terwijl wij zoveel moeite als mogelijk uit handen nemen en de kwaliteit zo hoog mogelijk houden. De WordPress Update & Security Service van UFO Computers is geboren.
wordpresshosting

Over de UFO WordPress Update en Security Services

UFO Computers verzorgt met deze service een tweewekelijkse update van het WordPress CMS en haar uitbreidingen (thema’s / plugins) voor onze klanten. Zo ontzorgen we op dit vlak en kunnen we bijdragen aan een veiliger en stabieler publiek internet. Daarbij verkleinen we in grote mate de risico’s van kwetsbaarheden van het platform door de beveiliging op 24 punten aan te scherpen. De WordPress Update & Security Procedure
Omdat WordPress tegenwoordig automatisch updates uit kan voeren richten we ons op de plugins, het thema en de beveiliging van de installatie.

  1.  De FTP instellingen optimaliseren voor de website
  2.  De site toevoegen aan ons WordPress Update Management Systeem
  3. We versterken de beveiliging van de WordPress installatie op 24 verschillende punten
  4.  De site tweewekelijks up to date brengen met de meest recente versies van:
  • Het WordPress CMS
  • Het WordPress thema
  • De WordPress plugins

Veiliger online voor een kleine vergoeding

Omdat we als UFO Computers tientallen websites onderhouden voor verschillende klanten, hebben we deze standaard procedure kunnen ontwikkelen en combineren we dit met een centraal management systeem dat uopdates monitort en uit kan voeren. We hebben het handwerk sterk verkleind en kunnen dus voor een kleine vergoeding het risice op calamiteiten sterk verkleinen.

In dit artikel:
UFO Computers biedt een Update & Security Service aan voor WordPress websites om de stabiliteit en veiligheid van WordPress websites en webshops te behartigen.